Choose Language

Welkom Frank!

  admin  Dec 7, 2013

We heten Frank Verhart van harte welkom als vaste sparringpartner voor nederlandlift! Hij is ruim 10 jaar actief als lifter (voornamelijk in zijn vrije tijd), in zowel binnen- als buitenland. Hij heeft inmiddels ruim 75.000 liftkilometers op zijn naam staan! Frank is om twee redenen een bijzonder fijne ervaringsdeskundige die wilt meedenken en -doen met nederlandlift:

Frank_Verhart_1.jpg


Trajectcontrole

Frank heeft dus zeer veel ervaring met liften in Nederland. Hij bereid zijn liften altijd goed voor en kan als geen ander advies geven over waar je moet starten, via welke punten je route moet lopen, waar je je het beste kunt laten afzetten en welke bordjes je het beste kunt gebruiken. Hij gaat voor nederlandlift, onder de naam “trajectcontrole”, advies geven over het lifttraject dat je wilt afleggen. Is jouw woon-werkverkeertraject geschikt om te liften? Waar moet je rekening mee houden?

Liftgegevens

Van bijna al zijn lifts (ruim 1300) heeft hij gegevens bijgehouden. Een schat aan informatie en leuk om daar zo af en toe wat data uit te rapporteren. Welke automerken nemen je het meeste mee? Welke chauffeurs nemen je het meeste mee (man alleen of man met vrouw?) Op welke dag in de week is de wachttijd het kortste? Lift je het snelst alleen of met z´n tweeën? Uiteraard zijn dit geen wetenschappelijke data en gaat het om gegevens die alleen iets kunnen zeggen over een recreatieve mannelijke lifter, maar het blijft een mooi veldonderzoek, waar we jullie graag deelgenoot van maken.

We zijn blij en dankbaar dat Frank zijn ervaring en expertise wil delen met ons. Daarnaast beheert Frank samen met andere lifters een Facebookgroep (Liften in Nederland en België) waarin je liftverhalen kunt lezen en uitwisselen. Je bent daar van harte welkom!

Deze website maakt gebruik van cookies.