Choose Language

We zitten op 800+ reacties!

  marjanknippenberg  Dec 15, 2013

And still counting!

Geweldig leuk dat zoveel mensen de moeite hebben genomen de enquête in te vullen. Veel mensen zijn benieuwd naar de resultaten. Wij ook! Meermaals wordt erop gewezen dat de enquête waarschijnlijk vooral ingevuld zal zijn door mensen die pro-liften zijn en dat je daarmee rekening moet houden bij het interpreteren van de resultaten. Zullen we doen! We verwachten in februari 2014 de eerste resultaten te kunnen weergeven op de website.

Uit alle leuke, kritische en nuttige reacties laten we jullie er graag twee zien:

“Hoop van harte dat liften weer populair wordt. Het zou zoveel kunnen betekenen in de aankomende crisistijd. Mensen moeten het weer durven (liften en lifters meenemen), men heeft zich te bang laten maken en dat is m.i. nergens voor nodig. Voorzichtigheid (nooit als vrouw bij meerdere mannen in de auto en altijd, altijd naar je intuïtie en voorgevoel luisteren, liefst ook niet liften in het donker). Dit geldt ook voor vrouwelijke chauffeuses die iemand meenemen. Maar echt, ik denk dat liften nog steeds heel veilig is, omdat de meeste mensen gewoon aardig zijn. Bovendien is de wereld met de gemakkelijke bereikbaarheid (mobiele telefonie) een stuk veiliger geworden.”

“Leuke enquête, ik ben benieuwd naar de resultaten! Ik zou ook willen weten van de mensen die al liften of ze ideeën hebben om liften op de kaart te zetten. Wat Nederlandlift voor hen zou kunnen betekenen. Misschien leuk als vraag in telefoongesprek……”

Dit is precies het onderwerp van een enquête die we over een tijd gaan uitzetten onder lifters. De enquête is in de maak en we bouwen momenteel ook een database met lifters. Via de mail en diverse lifters-platforms zullen we straks de enquête uitzetten, om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen hoe we liften makkelijker en veiliger kunnen maken in Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies.