Choose Language


"Bij veel chauffeurs is niet alleen in de auto, maar ook in het hoofd ruimte aanwezig om lifters mee te nemen
- Frank Verhart -

 

MEEDOEN?

STEUN ONS FINANCIEEL

Als je de ideeën van NederlandLift sympathiek vindt en je wilt ons steunen, dan zouden we daar heel blij mee zijn. Op deze pagina vind je allerlei manier om ons te steunen. Financiele steun is ook van harte welkom!
Een financiele bijdrage stelt ons in staat om allerlei dingen te realiseren zoals het ontwikkelen van promotie- en voorlichtingsmateriaal, verder onderzoek naar liften in Nederland, het ontwikkelen van een liftkaart van Nederland en het ontwerpen van een handig opklapbaar liftbordje.
Mocht je hier financieel aan willen bijdragen, maar je donatie dan over op: NL55 TRIO 0198 0711 08
Hartelijk dank!

LIKE, SHARE, RETWEET

Social media
Wij onderschatten de kracht van social media niet. Hieronder (en ook onderaan iedere pagina op de website van NederlandLift) vind je alle social media-knoppen zodat je ons kunt volgen via Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter. Dus like, share en retweet onze updates als je dat wilt. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken en dat telt!
Wil je nu al gelijk een pagina delen, dan kan dat via de social media knoppen rechtsboven iedere pagina. Bedankt!

BRENG ONS IN CONTACT

Wij zijn op zoek naar mensen die structureel naar werk of studie liften. We weten dat er meerdere mensen in Nederland zijn die dat doen, maar kunnen niet iedereen vinden. Ben jij zo'n structurele lifter of ken je iemand die dat doet of lang heeft gedaan? Eventueel in het buitenland? Breng ons dan in contact met hen via info@nederlandlift.nl of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.
We hopen een mooie bundeling te maken (in film en/of boekvorm) van al deze bijzondere mensen zodat we jou weer kunnen inspireren met mooie liftmotivaties en liftverhalen.

HOU ONS OP DE HOOGTE

Ben je zo geïnspireerd geraakt dat je zelf naar je werk of studie bent gaat liften? Vertel ons over je ervaringen via info@nederlandlift.nl

WAT HEBBEN WE NOG MEER NODIG?

Vormgever voor voorlichtingsmateriaal
We willen graag een folder uitbrengen over Veilig liften (naar Belgisch voorbeeld) en over Veilig lifters meenemen. Welke vormgever kan ons helpen met een professioneel uitziende folder? Inhoud verzorgen we uiteraard zelf.

DENK MEE

Heb je zelf ideeën over hoe we het liften in Nederland weer terug kunnen brengen in het straatbeeld? Hoe we mensen kunnen stimuleren om te gaan liften naar hun werk? 

Werk je bij een lokale politieke partij, de provincie, de gemeente, voor Beter Benutten of andere overheidsinstelling en sta je ervoor open om te kijken of NederlandLift wat kan betekenen voor het verbeteren van de mobiliteit rondom jouw gemeente?

Neem dan contact met ons op via info@nederlandlift.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.