Choose Language

MEDIA

Zo af en toe komt Stichting NederlandLift in de media. Bekijk hieronder de diverse items die er over Stichting NederlandLift zijn gemaakt.

KRANT

25 januari 2014

Niek Opten (journalist De Persdienst) is meegelift en heeft er een stukje over geschreven, dat uiteindelijk in een 4-tal regionale dagbladen is geplaatst, waaronder de Gelderlander.

Een verkorte versie is online te vinden: 

http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/liftend-naar-het-werk-1.4190418

 

RADIO

Soms levert een lift veel meer op dan een stukje reizen! Vera Eisink (verslaggeefster Omroep Gelderland), nam me 15 april 2014 mee richting Amsterdam. Toen zij begon over de kanteltijd kon een radio- interview over NederlandLift natuurlijk niet uitblijven.

Het interview (2:21 minuten) kun je hier terugluisteren (tekst op de site klopt niet helemaal helaas):

http://www.omroepgelderland.nl/web/mobiel/2056313/mensen-ga-toch-liften.htm#.U03OH_l_srV 

Vervolgens belt Q-music de dag erna en hebben Mattie en Wietze me 5 minuten geinterviewd om 7.55u in de ochtend. Helaas niet terug te beluisteren.

TV

Hart van Nederland liftte 23 april 2014 met me mee naar het werk. Het was een stralende dag, de opnames waren erg leuk om te doen, het liften ging goed (duurde wel wat lang), met 4 man en een dikke camera in de piepkleine Fiat 500 van de apothekersassistente was natuurlijk hilarisch, zo ook het feit dat we door de bewaking werden weggestuurd van het terrein. Het woord NederlandLift is geloof ik niet een keer gevallen, maar zo gaat dat blijkbaar in Media-land. Kortom, een heel avontuur, maar met positieve aandacht voor liften als resultaat!

Kijk hier het fragment (2:21 minuten) terug:

http://www.hartvannederland.nl/algemeen/2014/nederland-ga-toch-liften/

 

Deze website maakt gebruik van cookies.