Choose Language

MEDIA

Zo af en toe komt Stichting NederlandLift in de media. Bekijk hieronder de diverse items die er over Stichting NederlandLift zijn gemaakt.

RADIO

In augustus 2018 was Marjan Knippenberg namens de stichting te gast in het programma Spraakmakers van radio 1. Ze mocht nadere toelichting geven op de oproep aan alle gemeentes van Nederland om liften als serieuze en volwaardige vervoersmethode te gaan zien en beter te faciliteren binnen de eigen regio.

Het interview is terug te kijken via deze link.

Zaterdag 2 december 2017 interviewde Dolf Jansen voorzitter Marjan Knippenberg in het programma Spijkers met Koppen over haar liftervaringen n.a.v. haar recent verschenen boek. Een leuk en levendig gesprek! Dus als je wilt weten waarom je nooit met Felix Meurders mee moet liften, kun je het interview (8:26 minuten) hier terugkijken. 

 

ONLINE NIEUWS

In de zomer van 2019 schreef een journalist van de NOS nieuwssite een heel positief stuk over liften in Nederland, waarin de stichting uitgebreid aan het woord komt.

 

 

KRANT

25 januari 2014

Niek Opten (journalist De Persdienst) is meegelift en heeft er een stukje over geschreven, dat uiteindelijk in een 4-tal regionale dagbladen is geplaatst, waaronder de Gelderlander.

Een verkorte versie is online te vinden.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.